Andy Serkis mukaan vahvistamaan Metal Gearin inspiroimaa hiippailupeliä

Metal Gearin inspiroimassa Volume-hiippailupelissä päästään kuulemaan itse Andy Serkisin ääntä DAnny Wallacen ja Charlie McDonnellin ohella.

1.11.2014 22:08

Thomas Was Alone -pulmaloikinnasta tutun Mike Bithellin uusin peliprojekti Volume on saanut taakseen huomattavasti lisää tähtivoimaa. Pelin ääninäyttelijäkaartiin on liittynyt nyt viimeisimpänä mukaan nimittäin Taru sormusten herrasta -elokuvien Klonkkuna muun muassa tunnettu Andy Serkis.

Serkis esittää Volumessa pelin pahista Guy Gisbornea.

Bithellin Gamasutralle antaman haastattelun mukaan Gisbornen rooliin oltiin alkujaan ottamassa toista näyttelijää, mutta tämä suunnitelma ajautui lopulta kuitenkin karille. Jouduttuaan palaamaan takaisin suunnittelupöydälle päättikin Bithell kurkottaa tähtiin ja tarjota roolia unelmanäyttelijälleen. Brittiläisen roolitusstudio Siden avulla pyrkimys lopulta onnistuikin.

– Tiesin haluavani elämää suuremman pahiksen, jonkun joka täydentäisi peliä, joten tiesin tarvitseni jonkun, jolla on Serkisin kaltaista painoarvoa, Bithell kertoi Gamasutralle.

Serkis on jo aiemmin urallaan ollut mukana työskentelemässä myös muun muassa Heavenly Swordin ja Enslaved: Odyssey to the Westin parissa. Volumen tapaiseen pienempään peliin harva kuitenkaan uskoi hänen vielä päätyvän.

Serkisin ohella Volumessa tullaan kuulemaan niin YouTube-persoona Charlie McDonnellia kuin myös Thomas Was Alonesta ja Assassin’s Creedeista tuttua brittikoomikko Danny Wallacea. Wallaceen Bithell loi aikoinaan yhteydet humalassa kirjoitetun sähköpostin ja Thomas Was Alonen varhaisen version avulla.

Volume on matkalla niin PlayStation 4:lle, Vitalle kuin myös Windowsille, OS X:lle ja Linuxille.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa