Amy Hennigin tulevan Star Wars -pelin juoni näyttäisi vuotaneen

Visceralin ja Amy Hennigin luotsaamasta Star Wars -projektista näyttäisi vuotaneen ensimmäisen juonikuviot selville.

23.6.2017 10:00

Visceralin ja Amy Hennigin kehittämän mysteerisen Star Wars -projektin juonikuviot ovat saattaneet paljastua epävirallisia reittejä pitkin.

Lähteiden mukaan peli on nimetty projektinimellä Project Ragtag ja se sijoittuu aikaan Uuden toivon ja Imperiumin vastaiskun väliseen aikaan. Pelin päähenkilönä on Dodger, joka on saanut nimensä vältettyään värväyksen Imperiumin armeijaan. Tämän seurauksena hän on kuitenkin joutunut pysyttelemään piilossa ja ottamaan osaa planeettansa rikollismaailmaan.

Juoni seuraa Dodgeria tämän työskennellessä Jabba the Huttille kerätäkseen itelleen tarpeeksi paljon rahaa, jotta hän voisi lahjoa Imperiumin sotilaat poistamaan tämän näiden etsintäkuulutuslistalta. Death Starin tuhon sanotaan toimivan juonen katalyyttina, jonka seurauksena tavalliset rikolliset aletaan nähdä sankareina.

Päähenkilöllä kerrotaan olevan myös ruoska, jolla hän pystyy muun muassa kaappaamaan vastustajansa hetkeksi paikoilleen ja viimeistelemään nämä sitten pistoolillaan. Aseita on myös lähteiden mukaan erilaisia ja niitä tuodaan lisää myös myöhempien laajennusten mukana.

Toistaiseksi vielä nimeämätön projekti on viimeisimpien tietojen mukaan saapumassa ensi vuonna.

Lähde: Making Star Wars

Lisää luettavaa