Amiga-räiskintä Alien Breed suuntaa PlayStation Storeen

Lintuperspektiivistä kuvattu Alien Breed -räiskintä tuodaan koettavaksi PlayStationeille myös Mobile-palvelun ulkopuolella oleville.

12.1.2013 21:43

Worms-sarjasta tutun Team17:n alkujaan Amigalla nähty Alien Breed -räiskintä saa seuraavaksi uuden Vita- ja PlayStation 3 -version. Pelin voi odottaa löytyvän PlayStation Storesta helmikuun alussa.

Kyseessä on pääosin tuttu Alien Breed muutamilla päivityksillä. Päällisin puolin luvassa on 30 tasosta koostuva tarinatila, jonka voi kokea niin alkuperäisellä kuin myös päivitetylläkin ulkoasulla.

Pelaaminen on mahdollista kaverin kanssa niin paikallisesti kuin netinkin ylitse. Myös tallennusten siirtoa PlayStation 3:lta Vitalle ja toisinpäin tuetaan trophy-saavutusten ja pistelistojen ohella.

Viimeisimpänä Alien Breed on nähty iOS:lla sekä Suomessa toistaiseksi vielä julkaisuaan odottavassa PlayStation Mobile -palvelussa varsin vastaavassa muodossa. Myös tukku varsinaisia 3D-pelejäkin on sarjasta kehitetty. Niistä viimeisin, Alien Breed 3: Descent, julkaistiin alkujaan vuonna 2010.

Lähde: Team17 (Facebook), Joystiq

Lisää luettavaa