Amazon valotti massiivimoninpeli New Worldin loppuvuoden suunnitelmia

Amazon Games paljasti tiekartan massiivimoninpelilleen.

20.3.2022 16:00

Amazon valotti massiivimoninpeli New Worldin loppuvuoden suunnitelmia.

Julkaisun aikaan jopa puoli miljoonaa pelaajaa keränneen New Worldin suosio on sittemmin laskenut tasaista vauhtia. Amazon Games on nyt paljastanut laajan katsauksen tulevan vuoden suunnitelmiin. Näistä ensimmäinen on uuden Blunderbuss-aseen mukanaan tuova Heart of Madness -päivitys. jonka on määrä saada julkaisunsa vielä maaliskuun aikana. Päivityksessä nähdään myös vuoden ensimmäinen ”loppupelitehtävä” Tempest’s Heart.

Kevään aikana nähdään lisäksi muita pienempiä lisäyksiä. kuten uusia 3 vastaan 3 PvP-areenoita. Kesällä puolestaan päivänvalon näkee toinen loppupelitehtävä, joka kantaa nimeä Barnacles & Black Powder.

Syksyllä Amazon tuo peliin kokonaan uuden aavikkoalueen nimeltään Brimstone Sands. Loppuvuodelle on myös luvassa kolmas loppupelitehtävä, jonka on määrä haastaa pelaajat ollen tähän mennessä yksi vaikeimmista tehtävistä. Tämän lisäksi saataville tulee uusi miekka-ase, tulostaulukot sekä kaksi kausitapahtumaa: Nightvale Hallow ja kotimaisittain hauskasti nimetty Turkulon 2022.

Kaiken tämän päälle Amazon lupailee vielä vuoden mittaan uusia mutaatioita, balanssimuutoksia ja bugien liiskauksia.

New World julkaistiin yksinoikeudella pc:lle syyskuussa 2021. Pelaajan arvion voit lukaista täältä.

Lähde: Eurogamer (1), (2), (3), (4)

Lisää luettavaa