Always Sometimes Monsters tutkii oikean elämän hirviöitä toukokuussa

Elämän kovia valintoja käsittelevä Always Sometimes Monsters on saanut julkaisupäivän, joka osuu vielä kevään lopulle.

6.4.2014 04:53

Pelisuunnittelija Justin Amirkhanin johdolla muodostunut indieseikkailu Always Sometimes Monsters on saamassa julkaisunsa toukokuun 21. päivä. Sekä Steamissa että omilla kotisivuillaan jaettava peli tulee kustantamaan kymmenisen euroa.

Kokemuksena Always Sometimes Monsters on osittain oikean maailman kokemusten inspiroima rooliseikkailu, joka tutkii, kuinka pitkälle ihmiset voisivat olla valmiita menemään onnellisuuden ja unelmansa saavuttaakseen. Pelissä ohjastamaan päästään elämässään romahduspisteeseen ajautunutta hahmoa, jonka asunto on lähtemässä alta ja työura kaatumassa samalla, kun tämän suuri rakkauden kohde on valmistautumassa häihinsä toisen ihmisen kanssa.

Always Sometimes Monsters on jälleen yksi niitä pelejä, jotka lupaavat hyvin tarina- ja ennen kaikkea valintavetoisen pelikokemuksen. Peli lyökin itsensä käyntiin jo tilanteella, jossa pelaaja valitsee oman hahmonsa ja rakkaansa useiden hyvin erilaisten ihmisten joukosta, minkä jo ennen varsinaista hankalien elämänvalintojen matkaa pitäisi osin jo vaikuttaa pelikokemuksen muodostumiseen.

Julkaisijaksi Always Sometimes Monstersille on tovi sitten vahvistunut Devolver Digital, joka on jo useampaan otteeseen vaikuttanut useiden nimekkäiden indiepelien taustalla. Eräs sen viimeisimpiä julkaisuja oli Vlambeerin kehuttu 2D-lentelypeli Luftrausers.

Lähde: Devolver Digital

Lisää luettavaa