Alone in the Darkin paluu lähestyy – tältä se näyttää

Uusin Alone in the Dark ei juuri tee nimelleen kunniaa, mutta ainakin yhteistyöräiskeestä on saatu nyt pelikuvaa videomuodossa.

1.11.2014 13:57

Alone in the Dark -kauhusarjan vuosien tauolta palauttava Alone in the Dark: Illumination on saanut uuden trailerin. Tuorein video tuotoksesta on siinä mielessä merkityksellinen, että se antaa katsojilleen vihdoin ihmeteltäväksi hieman liikkuvaa pelikuvaa uutukaisen toiminnasta.

Pelisarjalle varsin epätyypilliseen tapaan Alone in the Dark: Illumination on maksimissaan neljää pelaajaa tukeva yhteistyöräiskintä. Pelissä ohjattavakseen voi saada yhden neljästä erilaisesta hahmoluokasta, joilla kullakin on omat aseensa ja kykynsä, joista otetaan ilo irti kerralla yhdessä pelin neljästä kampanjasta. Kukin kampanja vuorostaan koostuu muutamasta erillisestä tasosta, joihin tuodaan mielenkiintoa muutamilla satunnaiselementeillä.

Peliä kehittää julkaisija Atarille tuore Pure FPS -pelistudio. Se on määrä julkaista pc:lle vielä tämän vuoden aikana. Ennakkotilattavissa se on jo ainakin Steamissa.

Varsinaista kauhupelattavaa tarvitseville Atari valmistelee parhaillaan loppuvuotta varten myös Haunted House: Cryptic Graves -nimistä pc-peliä. Myös sitä kaupitellaan Steamissa jo ennakkoon.

Lisää luettavaa