Aloita Destiny-räiskintä vanhoilla konsoleilla, jatka uusilla ilmaiseksi

Mikäli Destinyn on ostamassa digitaalisesti vanhan polven koneelle, voi pelin tietyn aikaa saada siirrettäväksi myös uudelle sukupolvelle.

6.9.2014 03:45

Tulevana tiistaina kauppoihin saapuva Destiny on tekemässä mielenkiintoisen tarjouksen Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelaajille. Mikäli uutuusräiskinnän on hankkimassa vanhalle konsolilleen digitaalisena tammikuun 15. päivään mennessä, ovat Activision ja Bungie antamassa pelaajille mahdollisuuden päivittää pelinsä uuden sukupolven versioon täysin veloituksetta.

Pelin päivitys vanhalta sukupolvelta tulee vaatimaan, ettei pelaaja siirry konsolivalmistajalta toiselle. Mikäli pelaaja on siis hankkinut esimerkiksi PlayStation 3 -version Destinysta, voi tämä päivittää pelinsä ilmaiseksi digitaaliseen PlayStation 4 -versioon.

Päivityksen jälkeenkin pelaajilla säilyy oikeus pelata vanhan sukupolven versiota.

Siirtotarjous ei koske pelkästään myöskään vain Destiny-pääpeliä, vaan myös sen Expansion Pass -kausikorttia. Mikäli sellaisen on siis vain hankkinut ja lunastanut jommalle kummalle vanhemmista konsoleista ennen tammikuun puoliväliä, on se myös siirrettävissä uudelle sukupolvelle veloituksetta.

Mikäli Destinysta kiinnostaa kuulla lisää, kannattaa käydä katsastamassa Pelaajan videosarja pelistä. Ohessa myös uusin Destiny-traileri.

Lähde: Destiny FAQ

Lisää luettavaa