Alkuperäiset Pokémon-kortit palaavat kauppoihin juhlavuoden kunniaksi

Ihka ensimmäinen Pokémon-keräilykorttisarja palaa myyntiin helmikuussa.

29.12.2015 08:49

Löytyykö sinun kätköistäsi vielä kiiltävä Charizard?

Pyöreät 20 vuotta täyttävän Pokémonin juhlavuoden kunniaksi keräilykorttikokoelmiaan voi pian täydentää alkuperäisen sarjan korteilla pulittamatta itseään kipeäksi. The Pokémon Company on juuri ilmoittanut painavansa identtisiä uusintaversioita korttipelin ensimmäisestä perussarjasta ensi kertaa vuosiin.

Juhlavuoden aloituspaketti sisältää 60 kortin ohella kolikon ja peliohjeet, ja kokonaisuuden suositushinta jää verottomana yllättävän alhaiseen 1300 jeniin eli alle kymmeneen euroon. Lisäksi uudelleenjulkaisun ohessa kaupitellaan nostalgiseen teemaan sopivia korttisuojuksia ja pelimattoja. Tiedossa ei ole, painatetaanko sarjasta myöhemmin pienempiä täydennyspaketteja.

Kortit saadaan myyntiin Japanissa 27. helmikuuta. The Pokémon Company ei ole vielä vahvistanut julkaisevansa kortteja lännessä, mutta japanilaisten korttien ohella kuvituskuvissa esiintyy myös läntinen versio alkuperäisestä korttimallista, mikä saattaa vihjata hyvistä uutisista.

Korttikarnevaalit eivät suinkaan ole ainoa tapa, jolla suosikkisarjan syntymäpäiviä juhlitaan ensi keväänä. 27. helmikuuta on niin ikään alkuperäisten Pokémon-pelien julkaisupäivä 3DS:llä Nintendon Virtual Consolen kautta, ja kukin peli saa Japanissa myös oman, erikoisväritteisen 2DS-konsolinsa.

Lähde: The Pokémon Company, Polygon (1, 2), The Escapist

Lisää luettavaa