Alkuperäinen paha palaa Dead or Aliven uusimmassa inkarnaatiossa

Dead or Alive 5: Last Roundin ensimmäinen uusi taistelija on paljastanut. Uuden hepun pitäisi olla tuttu varsinkin alkuperäistä Dead or Alivea pelanneille.

21.11.2014 22:10

Team Ninja on paljastanut ensimmäisen uuden hahmon, jonka se on lisäämässä Dead or Alive 5:een pelin uuden Last Round -version myötä. Kyseessä on Raidou, joka nähtiin sarjassa viimeksi alkuperäisen Dead or Aliven viimeisenä vastustajana.

Dead or Alive 5:ssä Raidou on kokenut varsin merkittävän ulkoisen muutoksen, sillä mies on huijannut kuolemaa muuttumalla kyborgiksi. Vauhdissa uuden hahmon näkee oheisilla videoilla.

Raidoun ohella Last Roundissa on tarkoitus nähdä myös yksi uusi naispuolinen taistelija. Uusien taistelijoiden ohella Last Roundissa tullaan näkemään myös kaksi uutta kenttää, kasoittain erilaisia asusteita sekä ainakin uudella sukupolvella myös graafisia parannuksia.

Dead or Alive 5: Last Round julkaistaan Euroopassa niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle kuin Xbox 360:llekin helmikuun 20. päivä. Pelistä tuodaan saataville sekä perinteinen maksullinen versio että myös laajennettavissa oleva ilmaisversio.

Lähde: Koei Tecmo

Lisää luettavaa