PlayStation 2:n ja alkuperäisen Xboxin samuraiklassikko Onismusha: Warlords kääntyy nykylaitteille. Capcom on paljastanut pelistä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle remasteroidun version, joka sivaltelee demoneita 15. tammikuuta alkaen.

Hyvin Resident Evil -hengessä tehty klassikko tuodaan nykypäivään tietysti erilaisilla visuaalisilla parannuksilla, kuten terävöitetyllä grafiikalla, laajakuvatuella ja kevyesti parannetulla kameralla. Tankkikontrollien sijaan sivaltelemaan voi lähteä nyt myös puhtaalla analogituella, ja koluttavissa on heti kättelyssä myös helpompi vaikeustaso. Musiikkia ja ääninäyttelyä on niitäkin uusittu.

Ehostetun Onimusha: Warlordsin makuun Capcom päästää halukkaat 20 eurolla.

Koko Onimusha-sarjan alunperin käynnistänyt Warlords sai alunperin julkaisun jo vuonna 2001. Sarjasta julkaistiin tämän jälkeen uusia erilaisia pelejä kohtalaisen aktiivisesti aina vuoden 2006 Onismusha; Dawn of Dreamsiin asti, kunnes Capcom alkoi etääntyä samuraimeiningeistä. Viimeisin kokonaan uusi Onimusha-peli oli nettiselaimille vuonna 2012 tuotu Onimusha Soul

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa