Alkuperäinen Dragon Age -sarjan pääkäsikirjoittaja yllättää: tekeillä seuraavaksi pelattava musikaali

Pelattava musikaali Chorus on paljastunut melko nimekkäiltä pelialan edustajilta.

11.10.2019 15:17

Musikaalin muotoon sovitettu seikkailupeli Chorus: A Musical Adventure on paljastunut uudelta australialaiskehittäjä Summerfall Studiosilta. Pelin joukkorahoitus käynnistyi Fig-palvelussa tällä viikolla tavoitteenaan koota kasaan 600 000 dollarin tilin seuraavan kuukauden aikana.

Erikoisemman peli-ideansa lisäksi Chorusia on mainostettu tähän asti varsinkin tekijöillään. Kehitystä vetää BioWare-konkari David Gaider, joka on tunnettu tätä aiemmin Dragon Age -sarjan pääkäsikirjoittajana. Musiikkia peliin väsää puolestaan Journeyn ja The Banner Sagan kaltaisista hiteistä tuttu Austin Wintory, kun taas pääroolia vetää pitkäaikainen peli- ja animeääninäyttelijä Laura Bailey (Marvel’s Spider-Man, Uncharted 4 Persona 4),  Peliääninäyttelyillä maineeseen noussut Troy Bakerkin on mukana ääniohjaajana.

Chorusin musiikkivetoisesta tarinankerronnasta luvataan haarautuvaa kokemusta, jossa pelaajan päätökset vaikuttavat kohdattavien kappaleiden ottamiin suuntiin ja niissä mukana olevien hahmojen kohtaloon. Tarjolla nähdään muun muassa parikin potentiaalista rakkauden kohdetta, ja ylipäätänsä urbaani fantasiatyyli varmistaa, että vuorovaikuttamaan päästään tavanomaisten ihmisten ohella jumalten ja Minotaurin kaltaisten tahojen kanssa.

Ensimmäinen näyte Chorusin toiminnasta on tarjolla Summerfallin esittelyvideolla. Pelin kehityksen on määrä viedä kokonaisuudessaan parisen vuotta, mikäli joukkorahoitusta tosiaan vain irtoaa.

Lähde: Fig

Lisää luettavaa