Pelisuunnittelija Chris Seavor on jakanut ensimmäisiä konkreettisiä yksityiskohtia seuraavasta pelistään. Brittiläisstudio Raren Conker-sarjasta parhaiten tunnettu mies työstää parhaillaan The Unlikely Legend of Rusty Pup -nimeä kantavaa tuotosta, jota simppelimmeillään on kuvailtu 2D-tasoloikaksi.

Termi ei kuitenkaan kerro 3DS:n ja Wii U:n eShopiin saapuvasta pelistä aivan kaikkea oleellista. Seikkailu Rusty Pupissa ei tapahdu nimittäin vain litteässä maailmassa, vaan pelaajan on liikuttava peliruutuun nähden ajoittain sekä sisään- että ulospäin. Mukana nähdään myös jonkinlaisia elementtejä Lemmings-sarjasta, ja onpa kehissä myös vielä ainakin yksi mysteerinen pelimekaniikka, josta Seavor ei ole vielä suostunut puhumaan tarkemmin.

Pelattavuuden rinnalla tärkeä osa-alue Rusty Pupissa on myös sen juoni. Kehittäjä lupaa, että luvassa on hyvin surullinen, vakava ja aikuismainen tarina ilman kiroilua ja vastaavia kikkailuja. Musta huumori toki kukkii ajoittain, mutta sekään ei esimerkiksi ole mitään veristä sorttia.

The Unlikely Legend of Rusty Pupin kehityksen hoitaa Seavorin oma Gory Detail -pelitalo, jonka joukoista löytyy myös muun muassa toinen Rare-veteraani Shawn Pile. Gory Detailin aikaisempi tuotos oli mobiililaitteille työstetty Parashoot Stan.

Lähde: Nintendo Life

Lisää luettavaa