Alkava viikko videoina: Katsasta Wolfensteinin ja Transistorin trailerit!

Alkavalla viikolla nähdään parikin kappaletta varsin odotettuja pelejä. Kummankin julkaisua on tietenkin edeltänyt julkaisutrailerin julkaisu.

18.5.2014 22:12

Uusi viikko haukkoo ensimmäisiä henkäyksiään ja näin ollen parinkin varsin odotetun pelin julkaisu alkaa olla ovella. Tulevasta tiistaista lähtien maailmanvalloituksen aloittavat sekä Wolfenstein: The New Order että Transistor, joten on vain luonnollista, että kumpaisestakin tuotoksesta on julkaistu nyt julkaisutrailerit.

PlayStation 4:lle ja pc:lle saatava Transistor on Supergiant Gamesin uusin tuotos, eli sen parissa on työskennellyt joukko kolmisen vuotta sitten nähdyn Bastionin tehneitä kehittäjiä. Peli onkin hengeltään hieman edeltäjänsä tapainen, mutta ei todellakaan kuitenkaan täysin samanlainen, kiitos esimerkiksi enemmän taktisuuteen nojaavien taisteluidensa ja scifi-henkisemmän teemansa.

Wolfenstein: The New Order on saapuessaan ilmaantumassa niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin. Pelin takaa löytyy ruotsalainen Machinegames, joka koostuu muun muassa muutamista vanhoistaThe Chronicles of Riddick -pelin kehittäjistä. Peli on täysin yksinpeliin nojaava räiskintäkokemus, johon on vieläpä lisätty myös vahva tujaus vaihtoehtoista historiaa.

Lisää luettavaa