Alkaako tästä Xbox-pelien virta PlayStationille ja Switchille? Tämän yksinoikeuspelin huhutaan ilmestyvän pian kilpailijoiden konsoleille

Microsoftin huhutaan suunnittelevan peliensä tuomista kilpaileville konsoleille.

9.1.2024 08:20

Microsoftin huhutaan suunnittelevan joidenkin Xbox-yksinoikeuspelien tuomista kilpailijoiden konsoleille.

Yhtiön suunnitelmista on saatu tietoja paristakin lähteestä. Ensin Giant Bomb -sivuston toimittaja Jeff Grubb kertoi Game Mess Mornings -podcastissaan Microsoftin suunnittelevan Raren Sea of Thievesin julkaisemista PlayStationille ja Switchille.

Grubbin jälkeen asiaan otti kantaa myös Axiosin toimittaja Stephen Totilo, joka kertoi omiin lähteisiinsä viitaten Microsoftin Sea of Thieves -suunnitelmista. Totilon mukaan suunnitelmat koskisivat kuitenkin vain pelin tuomista PlayStationille, eikä lähde maininnut lainkaan Switch-versiota. Totilon mukaan Sea of Thieves aiottaisiin mahdollisesti julkaista PlayStationille jo alkuvuoden aikana.

Huhujen mukaan Microsoft olisi kaavailemassa mahdollisesti myös muiden Xbox-yksinoikeuspelien julkaisemista PlayStationille ja Switchille. Aiemmin julki tulleiden huhujen mukaan yhtiö suunnittelisi jopa vuoden peli -ehdokkaana olleen Xbox-julkaisun tuomista kilpaileville alustoille. Yhtenä mahdollisuutena on pidetty Tango Gameworksin viime vuonna ilmestynyttä Hi-Fi Rushia, mutta nyt myös muiden pelien loikkaaminen Xboxilta vaikuttaisi mahdolliselta.

Microsoft ei ole kommentoinut huhuja. Väitteisiin kannattaa siis suhtautua varauksella, mutta mikäli Sea of Thieves on todella ilmestymässä alkuvuodesta PlayStationille tai Switchille, saataneen suunnitelmille virallinenkin vahvistus lähiaikoina.

Lähde: Game File, Game Mess Mornings

Lisää luettavaa