”Alisuoriutunut” Tomb Raider pääsi omilleen viime vuonna

Vaikka Square Enix ei juhlinutkaan Tomb Raiderin miljoonamyyntejä lähes vuosi sitten, on peli päässyt tuottajansa mukaan nyt voittokantaan.

17.1.2014 20:31

Lara Croftin seikkailujen uudelleenlämmittelystä vastannut uusin Tomb Raider -peli on päässyt omilleen, pelin vastaava tuottaja Scot Amos on kertonut pelisivusto Eurogamerille. Miehen mukaan sekä pc-, Xbox 360- että PlayStation 3 -version osalta peli alkoi tuottaa voittoa aivan viime vuoden lopun tienoilla.

Tomb Raider julkaistiin edellä mainituille alustoille viime vuoden maaliskuussa ja se myi nopeasti kolme miljoonaa kappaletta. Sekä sitä että myöskin miljoonamyynteihin yltänyttä Hitman: Absolutionia ja Sleeping Dogsia koskien Square Enix totesi kuitenkin viime vuoden alkupuoliskolla, ettei myyntiodotuksia oltu täytetty. Tämä ei Amosin mukaan ole kuitenkaan johtanut siihen, että Square Enix olisi menettänyt uskonsa pelisarjaan.

– Sarjana Square Enixillä on selvästi odotuksia meitä kohtaan. He ovat jo antanee meidän laittaa alulle jatko-osan ja he ovat myös auttaneet meitä tämän [Tomb Raider: Definitive Editionin] kanssa, Amos kuvaili Eurogamerille.

PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle työstetty Definitive Edition saa julkaisunsa Euroopassa tammikuun 31. päivä. Kyseessä on sieltä täältä muun muassa graafisesti kepeästi päivitetty versio Crystal Dynamicsin kehittämästä uutukaisesta, joka pitää sisällään myös tukun lisäsisältöä. Versio julkistettiin joulukuussa VGX-tapahtumassa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa