Alienit saavat tuta musiikin voiman pian julkaistavassa Loud on Planet X:ssä

Entisen Sound Shapes -kehittäjän uusi musiikkivetoinen Loud on Planet X päästetään valloilleen vielä tässä kuussa.

6.4.2016 21:00

Musiikkiseikkailu Sound Shapesia PlayStation-konsoleille aikoinaan kehittämässä ollut Andrew Carvalho on saamassa tässä kuussa pihalle seuraavan musiikkiaiheisen pelinsä. Huhtikuun 19. päivä sekä PlayStation 4:lle että pc:lle myyntiin saadaan Loud on Planet X, joka parisen päivää myöhemmin tuupataan vielä myös Android- ja iOS-laitteille sekä jossain vaiheessa lisäksi Vitallekin.

Inspiraatiota Loud on Planet X:n kerrotaan ottaneen varsinkin niin Pataponista, Rhythm Heavenista kuin Plants vs. Zombiestakin. Ideana pelissä olisi ottaa ohjaksiinsa keikkalavalla soittava bändi, joka rytmikkään naputuksen voimin puolustaa lavaansa ilkeiltä ulkoavaruuden olennoilta. Ajoittain lavan puolusta voi myös tehostaa erilaisilla apuvälineillä, kuten kajareilla ja savukoneilla.

Pelin musiikista on vastannut joukko indieartisteja.

Loud on Planet X:n kehityksestä Carvalho on hoitanut osana kanadalaista Pop Sandbox -studiota. Studio keräsi viime kesänä pelin luomista varten Kickstarterissa onnistuneesti hieman reilut 53 000 Kanadan dollaria. Ohessa pelistä Kickstarteria varten luotu esittelyvideo.

Lähde: PlayStation Blog, Loud on Planet X (Kickstarter)

Lisää luettavaa