Segan Alien-aiheiset pelit Aliens vs. Predator ja Aliens: Colonial Marines ovat kadonneet myynnistä Steamissa. Kato tapahtui ilman minkäänlaista varoitusta vuodenvaihteen aikoihin.

Syy pelien poistumiseen saattaa liittyä peleihin sidottuihin Alien-lisensseihin, jotka ovat voineet vanhoiksi. Parhaillaan Colonial Marines näyttäisi olevan edelleen saatavilla digitaalisesti toki vielä sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle.

Lisenssien vanheminen vuodenvaihteen aikoihin ei ole mikään uusi juttu. Vastikään esimerkiksi Marvel vs. Capcom Origins poistui myös konsolien latauspalveluista, kun taas 3DS:n eShop menetti kaksi kappaletta Tetris-pelejä.

Peleistä brittiläisen Rebellionin Aliens vs. Predator julkaistiin konsoleille ja pc:lle vuonna 2010 varsin keskinkertaisessa kuosissa. Gearbox Softwaren Colonial Marines vuorostaan haukuttiin käytännössä pystyyn, kun se julkaistiin vuonna 2013. Reilun viiden vuoden verran työstetyn pelin tilaa ei auttanut se, että siitä aikoinaan esitelty ennakkomateriaali näytti reilusti paremmalta kuin lopullinen tuotos.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa