Alaskan jylhyys ja mysteerisyys kohtaavat pelaajat tänä vuonna

Alaskan alkuperäiskansojen taruja hyödyntävä Never Alone -pulmaloikinta löytää konsolit ja pc:n vielä marraskuussa.

14.8.2014 17:01

Xbox Onen, PlayStation 4:n ja pc:n pulmaloikintatarjonta sen kuin jatkaa kasvuaan marraskuun 4. päivä. Kyseisestä päivästä alkaen latauspalveluihin on tupsahtamassa tällä kertaa Never Alone, jolla saattaa olla pelaajilleen hieman jopa jotain opetettavaakin.

Nuoren tytön ja tämän kettukaverin seikkailusta kertova Never Alone on kehittäjä Upper One Gamesin ensimmäinen niin sanottu ”maailmapeli”. Peliä on työstetty kasaan yhteistyössä Alaskan alkuperäiskansojen edustajien kanssa pyrkimyksenä luoda pelikokemus, joka nojaa juuri kyseisten kansojen tarinoihin ja kulttuuriin. Mikäli Never Alone menestyy, voidaan Upper Onelta nähdä jatkossa vastaavanlaisia muita pelejä muihin maailman alkuperäiskansoihin liittyen.

Peli on sekä yksin että toisen pelaajan kanssa koettavissa oleva seikkailu, jonka kehitystä on ollut vetämässä joukko pelialalla jo tovin aikaa vaikuttaneita kehittäjiä. Kehitystiimiin lukeutuu muun muassa MechWarrior II:n vanha luova vetäjä ja joukko henkilöitä, jotka ovat auttaneet tuomaan maailmaan muun muassa useita Tomb Raider -pelejä, kuten Underworldin, Anniversaryn ja Legendin.

Hintaa Never Alonelle on kertymässä noin 15 euroa.

Lisää luettavaa