Alan Wake Remastered ja Final Fantasy VII Remaken pc-julkaisu tulossa? Näin vihjaa ainakin Epic Games Storen tietokanta

Final Fantasya joudutaan todennäköisesti odottamaan pc:lle silti vielä kuukausia.

18.6.2021 22:13

Epic Games Store -kauppapaikan tietokanta on saattanut paljastaa ennenaikaisesti parikin lähitulevaisuudessa siintävää julkaisua.

Toinen näistä on jo tovin aikaa odotettu tapaus eli Final Fantasy VII Remaken pc-versio. Tähän mennessä PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle tuodun pelin on tiedetty olleen aina nimenomaan ajallinen PlayStation-yksinoikeus, joten pc-julkistusta on odoteltu jo tovin aikaa. Pelin uusi versio Final Fantasy VII Remake Intergrade on sen viimeisimmän trailerin mukaan PS5-yksinoikeus ainakin ensimmäisen puolen vuoden ajan. Tovin aikaa pc-versiota jouduttaneen vielä siis odottamaan.

Asteen yllättävämpi tapaus on Alan Wake Remastered, mikä viittaisi kotimaisen Alan Wake -seikkailun palaavan lähitulevaisuudessa ehostetussa kuosissa. Alan Wake -sarja on nykyisin sen luoneen Remedy Entertainmentin omistuksessa. Espoolaisstudion on huhuiltu työstävän pelilleen parhaillaan myös jatko-osaa Epic Gamesin rahoituksella.

Epic Games Store -merkinnät tulivat julki kauppapaikan dataliikenteessä huomattujen muutosten myötä. Ensimmäisten joukossa asian huomasi ainakin Reddit-käyttäjä  AsleepEntrepreneur73.

Lähde: Reddit (1), (2)

Lisää luettavaa