Alan Wake 2:n New Game+ -pelimuoto saapuu tässä kuussa, Remedy vihjaa

Remedy vihjailee Alan Wake 2:n uudesta pelitilasta.

3.12.2023 16:00

Alan Wake 2 -pelaajat pääsevät vielä tässä kuussa ottamaan uusintakierroksen Remedyn hittipelistä.

Remedy ei ole virallisesti vahvistanut New Game+ -päivityksen julkaisuajankohtaa, mutta pelin virallisella Twitter-tilillä julkaistu viesti on antanut osviittaa julkaisusta. Viesti vihjaa varsin suoraviivaisesti Alan Wake 2:n New Game+ -tilan ilmestyvän alkaneen kuun aikana, mutta tarkka julkaisupäivä on vielä pimennossa.

Suomalaisstudio kertoi jo aikaisemmin lisätietoja Alan Wake 2:n uudesta pelitilasta. Remedyn mukaan pelimuodossa pelaajat saavat ottaa uuden kierroksen pelistä kaikkien aseiden ja päivitysten kanssa. Mukana on myös uusia käsikirjoitussivuja ja videosisältöä tarinan täydennykseksi. Päivityksen yhteydessä luvassa on myös uusi Nightmare-vaikeustaso, jonka pitäisi tarjota entistä tiukempia haasteita pelaajille.

Alan Wake 2:n on vahvistettu saavan myös kaksi maksullista lisäsisältöpakettia. Ensi keväänä ilmestyväksi kaavaillun Night Springs -lisäsisällön kerrotaan uppoutuvan pelistä tutun Night Springs -sarjan maailmaan. Myöhemmin ilmestyvä The Lakehouse taas vie pelaajat hallituksen tutkimuslaitoksen uumeniin.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa