Pian ilmestyvän Alan Wake 2:n musiikkiraidan tekijätiimissä on mukana monelle tuttuja kotimaisia ammattilaisia aina SANNIsta Teemu Brunilaan.

Peliä varten on tuotettu yhteensä seitsemän kappaletta, joista ensimmäinen, Follow You Into The Dark, on julkaistu nyt. Kappaleet on luotu yhteistyössä tuottaja Jukka Immosen luotsaaman Fried Music -levy-yhtiön kanssa.

Alan Wake 2 on kunnianhimoinen teos, jossa useat mediat nivoutuvat yhteen ja muodostavat ennennäkemättömän kokonaisuuden. Olemme panostaneet erityisesti musiikkiin ja tarinaa tukemaan on luotu useita hienoja kappaleita, Remedyn luova johtaja Sami Järvi kommentoi.

– On ollut mahtavaa päästä tekemään näin ennennäkemättömässä konseptissa yhteistyötä pelimaailman kanssa. Tässä laajuudessa suomalainen musiikki ja peliteollisuus eivät ole aiemmin kohdanneet, Jukka Immonen iloitsee.

Kappaleiden varsin nimekkäiltä tuottajalistoilta löytyy muun muassa Antti Tuiskun hittibiisien takana vaikuttanut Jurek. Tuottamassa on ollut myös SANNIn, costeen ja Teemu Brunilan kaltaisia kotimaisen musiikin huippunimiä. Äänessä kuullaan sen sijaan mm. Palefacea, ROOS+BERGiä sekä Keiraa.

Alan Wake 2 julkaistaan PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle 27. lokakuuta.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa