Akrobaattinen Strike Vector -räiskintä aloittaa pian konsolivalloituksensa

Pc:llä jo parisen vuotta pelattavissa ollut Strike Vector saapuu uusitussa kuosissa pian PS4:lle. Xbox One -versionkin pitäisi olla työn alla.

6.8.2016 21:08

Lentelypelejä muistuttava mutta silti enemmän nopeatempoisille verkkoräiskintänimikkeille sukua oleva Strike Vector on saavuttamassa hiljalleen konsoliyleisönkin. 30. elokuuta pelin tuore Strike Vector EX -versio on liitämässä saataville PlayStation 4:lle, minkä lisäksi myös ainakin Xbox One -versio on edelleen myös työn alla.

Jo aiemmin Strike Vectoria on ollut mahdollista pelata parisen vuoden ajan pc:llä. Konsoleita varten peli on luotu alusta asti kuitenkin lähes täysin uusiksi Unreal 4 -pelimoottorin voimin, minkä myötä siihen on saatu muun muassa täyspitkä yksinpelitila, minipelejä sekä joukko erinäisiä parannuksia. PlayStation 4:llä pelin luvataan myös tukevan niin 1080p-resoluutiota kuin myös 60 ruutua sekunnissa pyörivää ruudunpäivitystä.

Ohessa nähtävillä on sekä pelin tuore tyylitelty traileri että myös enemmän pelikuvaa esittelevä hieman vanhempi video .Pelin on kehittänyt ranskalainen Ragequit Corporation, jonka ydintiimi koostuu vain kolmesta henkilöstä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa