Ajohanskat takaisin käteen: uusi Grid-peli vahvistui PS4:lle, Xboxille ja pc:lle

Uusi Grid on tulossa syksyllä.

22.5.2019 06:35

Codemastersin ajopelisarja Grid tekee paluun reilun viiden vuoden tauon jälkeen. Ainakin toistaiseksi ihan vain nimellä Grid tunnettu uusi sarjan osa kurvaa kilparadoille 13. syyskuuta sekä Xbox One-, PlayStation 4- että pc-version voimin.

Ajokokemuksena uusi Grid pyrkii kohtalaiseen monipuolisuuteen, sillä kilpailemaan päästään niin perinteisimmillä ajoradoilla, katuradoilla, ovaaleilla kuin Point-to-Point- ja World Time Attack -malliin. Erilaisia ajoneuvoja on tarjolla muun muassa GT- ja supermodified-kieseistä vakio- ja muskeliautoihin, kun taas ajettavuuden luvataan oppimiskynnyksellään kosiskelevan niin arcade-suhareita kuin enemmän simulaatiosta kiinnostuneita pelaajia.

Apua uuden Gridin kehitykseen Codemasters on metsästänyt Formula 1 -konkari Fernando Alonsolta, joka on yhtälailla ujutettu mukaan peliin tämän Renault R26 F1 -auton kanssa yhtenä suurimpana kilpakohtaamisena. Pelkkää siistiä ajelua peli ei myöskään odota pelaajiltaan, vaan mukana on vauriomallinnus, jolla on sekä vaikutusta alla olevan kiesin käyttäytymiseen että myös kanssakilpailijoiden tapaan suhtautua törttöilevään pelaajaan.

Lähde: Codemasters

Lisää luettavaa