Aina yhtä rautainen Bastion loikkaa Xbox Onen suuntaan, alkuperäisversion omistajille vieläpä ilmaiseksi

Xbox 360:ltä alunperin jo viisi vuotta sitten tuttu Bastion saadaan vielä Xbox Onellekin.

4.11.2016 14:39

Supergiant Gamesin debyyttipeli Bastion on saamassa käännöksen vielä ainakin yhdelle alustalle. Joulukuun 12. päivä peli on napattavissa Xbox Onelle, jolle sen tuo porttauksiin erikoistunut espanjalaisstudio BlitWorks.

Alkuperäiseen Xbox 360 -versioon nähden Bastion tukee Xbox Onella 1080p-resoluutiota ja sisältää myös hieman aiempaa enemmän saavutuksia. Peliin aikoinaan julkaistu Stranger’s Dream -lisäsisältöpaketti on sekin automaattisesti myös osa uutta versiota.

Hintaa Bastionille kertyy Xbox Onella noin 15 euron verran. Jos hallusta kuitenkin löytyy jo alkuperäinen Xbox 360 -versio, saa pelin uudemmalle X-lootalle ilmaiseksi aina vuoden vaihtumiseen asti.

Alkujaan Bastion sai julkaisunsa kesällä 2011. Sittemmin peli on onnistunut myymään yhteensä lähes neljä miljoonaa kappaletta. Xbox 360:n ohella peli on parhaillaan saatavilla niin pc:lle, mobiililaitteille kuin PlayStation 4:lle ja Vitalle.

Parhaillaan Supergiant työstää PlayStation 4:lle ja pc:lle suunniteltua Pyre-seikkailua, joka on sen järjestyksessään kolmas peli. Vuonna 2014 yhtiö siunasi maailmaa Transistorilla.

Lähde: Supergiant Games

Lisää luettavaa