Aina hyvikset eivät voita – roolipelikonkari Obsidian paljasti pahisroolipeli Tyrannyn

Obsidian Entertainment on tuottamassa uuden roolipelin Pillars of Eternityn pelimoottorilla. Yhtiön uusi tuotos on pahuuden lyömästä maailmasta kertova Tyranny.

16.3.2016 18:16

Obsidian Entertainment on paljastanut uuden roolipelinimikkeen niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneillekin. Yhteistyössä julkaisija Paradox Interactiven kanssa studio on tuomassa myöhemmin tänä vuonna kauppoihin Tyrannyn, jossa seikkailemaan päästään maailmassa, jossa pahuus on selättänyt hyvyyden.

Päähenkilönä Tyrannyssa nähdään pelimaailman uuden ylivaltiaan upseerina toimiva hahmo, joka päätöksillään pääsee levittämään vaihtoehtoisesti niin uskollisuutta, inhoa kuin kauhuakin muutoksen kourissa olevaan maailmaan. Peli on toteutettu Obsidianin viime vuonna julkaistun Pillars of Eternity -pelin moottorilla ja ulkoisesti se voikin näyttää erittäin tutulta edellisen pelin faneille.

– Neljä vuotta sitten me toivoimme, että maailma olisi valmis tutustumaan uudelleen klassisiin tarinarikkaisiin roolipeleihin. Ja kuinkas kävikään, maailman vastaus tähän oli painokas kyllä, Obsidianin toimitusjohtaja Feargus Urquhart taustoittaa studion päätöstä kehittää jälleen yksi klassisen puoleinen tietokoneroolipeli.

Ohessa Tyrannyn debyyttitraileri ja vähän kuvia.

Lähde: Paradox

Lisää luettavaa