Nimekkäimpien visuaalisten romaanien joukkoon lukeutuvan Steins;Gaten eräänlainen jatko-osa Steins;Gate 0 on saapumassa virallisesti länteen. Vielä kuluvan vuoden aikana uutukaiseen päästään käsiksi englanniksi niin PlayStation 4:llä kuin Vitallakin sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassakin asti.

Länteen jatko-osan tuo julkaisija PQube, joka vastasi aikoinaan myös alkuperäisen Steins;Gaten PlayStation-versioiden länsijulkaisuista. Steins;Gate 0:n on määrä olla länsimaisen versionsa voimin ensimmäistä kertaa kevyesti esillä tänä viikonloppuna osana Lontoon Comic-Con-messuja, mutta ohesta voi katsastaa jo sen japanilaisenkin trailerin.

Näillä näkymin seikkailusta saadaan latausversion ohella myyntiin myös fyysinen versio ainakin Rice Digital -kauppapaikan kautta.

Japaniin Steins;Gate 0 saatiin aiemmin joulukuussa. Jatko-osa ei suoranaisesta jatka sarjaa siitä, mihin alkuperäisen Steins;Gaten tarina lopulta todella jäi, vaan se vie pelaajansa sen sijaan takaisin yhteen sen vaihtoehtoisista lopuista, joissa päähenkilö Rintarou Okabe epäonnistuu pelastamaan erään alkuperäisen seikkailun hahmoista. Seikkailun on määrä kääntyä vielä jossain vaiheessa myös animenkin muotoon.

Lähde: Rice Digital

Lisää luettavaa