Aikamatkustava pikseliräiskintä tuo paradoksinsa Xbox Onelle

Vauhdikkaaseen 2D-räiskintään ja aikamatkailuun luottava Super Time Force ei jääkään asumaan vain Xbox 360:lle, vaan ottaa suunnakseen myös Xbox Onen.

6.12.2013 21:46

Capybara Gamesin vauhdikas 2D-räiskintä Super Time Force on saapumassa Xbox 360:n ohella nyt myös Xbox Onelle. Laajennettujen julkaisusuunnitelmien myötä peli kokee tosin samalla viivästyksen ja se on näin ollen tarkoitus saada ulos ensi vuoden puolella.

Super Time Forcen tuominen Xbox Onelle tarkoittaa, että kaikki uuteen sukupolveen jo loikanneet fanimme voivat pelata peliämme uusilla hienoilla koneillaan, jotka he ovat juuri saaneet kytkettyä, kehittäjät selittivät päätöstä kotisivuillaan.

Xbox Onelle Capybara on tuomassa uutukaisensa Microsoftin ID@Xbox-julkaisuohjelman avulla. Kyseessä ei kuitenkaan ole kehittäjien ensimmäinen uudelle Xboxille julkaistu tekele. Työn alla parhaillaan on nimittäin myös tunnelmallisen oloinen Below, joka sai muun muassa myös lava-aikaa Microsoftin viime E3-lehdistötilaisuudessa.

Vuosien varrella Capybara on tullut tunnetuksi peleistä, kuten Superbrothers. Sword & Sworcery EP:stä ja Might & Magic: Clash of Heroesista.

Lähde: Capybara Games

Lisää luettavaa