”On aika korjata PUBG” – PlayerUnknown’s Battlegrounds laitettiin mittavan remonttikampanjan alle

FIX PUBG -korjauskampanja on käynnistynyt PlayerUnknown's Battlegroundsissa.

9.8.2018 05:14

Mittava toiminnallisuusremontti on käynnistynyt PlayerUnknown’s Battlegroundsissa. Seuraavien kuukausien aikana kehittäjä PUBG Corporation on kertonut pyörittävänsä FIX PUBG -nimistä kampanjaa, jonka aikana se keskittyy täysin viilaamaan pelin bugeja ja käytettävyyttä, joista pelaajat ovat valittaneet jo pidemmän aikaa.

– Peli on kasvanut räjähdysmäisesti viimevuotisen early access -julkaisunsa jälkeen ja olemme olleet onnekkaita, että olemme saaneet miljoonia teidän kaltaisia uskomattoman intohimoisia pelaajia. Emme ole onnistuneet kuitenkaan täyttämään odotuksianne. Yksinkertaisesti sanottuna pelissä on paljon ratkaisemattomia ongelmia, PUBG Corporation kertoo pelin Steam-sivuilla.

Alkuun kampanja on lyöty nyt keskiviikkona julkaisulla päivityksellä, joka parantaa muun muassa pelin ruudunpäivitys- ja värisokeusasetuksia sekä tarjoaa mahdollisuuden hiljentää yksittäisiä pelaajia. Tarkempia tulevaisuutta koskevia suunnitelmia varten kehittäjät ovat luoneet kampanjalle omat kotisivut, joilla etenemistä voi myös seurata. 

Ensisijaisesti viilaukset koskevat pelin pc-versiota, mutta myös Xbox Onella PUBG:n pitäisi vielä ajan myötä pystyä niistä nauttimaan. Tietystikään pelin viilaaminen ei lopu tyystin FIX PUBG -kampanjan jälkeenkään. 

Lähde: Steam

Lisää luettavaa