Ai niin, The Rock oli Jumanji-elokuvassa melkein kaksi vuotta sitten – ja nyt tulossa on videopeli

Uusi Jumanji-peli tekee tuloaan kuluvan vuosikymmenen filmimateriaaliin perustuen.

4.6.2019 22:35

Dwayne Johnsonin, Kevin Hartin, Karen Gillanin ja Jack Blackin viimeisimpänä tähdittämä Jumanji-elokuvasarja on saamassa oman uuden pelinsä. Marraskuun 15. päivä Bandai Namco tuo Eurooppaan Jumanji: The Video Gamen, jota on kehittänyt Xbox Onelle, Switchille, PlayStation 4:lle ja pc:lle brittistudio Funsolve.

Peliversio Jumanjista käy siinä mielessä hyvin järkeen, että vuoden 2017 leffa kertoi kirotusta videopelikonsolista ja sijoittui tapahtumiltaan näin ollen jo valmiiksi pelimaailmaan. Leffan hahmotarjontaan sopien uutuusseikkailu on suunniteltu painottamaan myös yhteistyöpelaamista, jossa kukin neljästä sankarista tuodaan valokeilaan omilla erikoiskyvyillään. Viidakkomatkalla kohdattavia ansoja ja vihollisia pääse kyllä kohtaamaan yksikseenkin tekoälyn kanssa.

Hirveän selvää pelikuvaa Jumanji: The Video Gamesta ei ole vielä saatu. Pieniä vihjeitä tulevasta on tarjolla kuitenkin muutamin ensimmäisin kuvin sekä julkistustrailerin kera.

Seuraavan Jumanji-leffan pitäisi ilmestyä myös vielä tämän vuoden aikana ja tuoda takaisin edellä mainittu näyttelijäpoppoo. Siitäkään ei ole toistaiseksi esitelty kauheasti mitään virallista, joten on hankala sanoa, miten paljon uusi peli on käyttänyt sitä pohjanaan.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa