Activision vahvisti Call of Duty: Warzonen saapuvan mobiililaitteille

Call of Duty: Warzone kääntyy mobiililaitteille.

14.3.2022 10:59

Pelijätti Activision on vahvistanut kehittävänsä mobiiliversiota Call of Duty: Warzonesta.

Call of Duty: Warzonen mobiilikäännös putkahti julkisuuteen työpaikkailmoitusten kautta jo toissa vuonna, mutta Activision ei ole vahvistanut virallisesti ilmaiseksi pelattavan battle royale -pelin mobiilijulkaisua. Nyt yhtiö on kuitenkin kertonut Call of Dutyn verkkosivuilla kehittävänsä uutta AAA-luokan mobiilikokemukseksi kuvailtua versiota Call of Duty: Warzonesta.

Viestissä ei kerrota tarkempia tietoja Call of Duty: Warzonen  mobiilikäännöksestä, mutta Activision kertoo etsivänsä työntekijöitä mobiiliversion kehitykseen ja muihin rooleihin useammankin studion leipiin. Työpaikkailmoitusten perusteella Call of Duty: Warzonen mobiilikehitykseen osallistuvat ainakin Solid State Studios, Beenox, Digital Legends ja Demonware.

Call of Duty –pelisarja on aikaisemminkin käännetty menestyksekkäästi mobiililaitteille, ainakin Activisionin luvuilla mitattuna. Yhtiön mukaan ilmaiseksi pelattava Call of Duty Mobile siivitti yhdessä Call of Duty: Warzonen kanssa pelisarjan kaikkien aikojen pelaajaennätykseensä vuonna 2020. Pelisarjan kerrottiinkin tuottaneen kyseisen vuoden aikana huimat 2,5 miljardin euron myynnit.

Lähde: Callofduty.com

Lisää luettavaa