Activision perustaa tv- ja elokuvastudion – ensimmäisinä vuorossa Call of Duty ja Skylanders

Activision Blizzard pudottelee valtavia uutispommeja. Mobiilialan ohella yhtiö laajentaa elokuvalaitumille.

8.11.2015 10:00

Julkaisijajätti Activision Blizzard laajentaa tv- ja elokuva-aloille.

Yhtiö on ilmoittanut perustavansa oman studionsa tuodakseen pelisarjansa valkokankaille ja kotisohville liikkuvan kuvan muodossa. Activisionin mukaan julkaisija itse ymmärtää yleisöään ja sarjojaan parhaiten, mistä syystä urakkaa ei uskota muille. Studio tulee olemaan osallisena niin tuotosten kehittelyssä, tuotannossa kuin markkinoinnissakin.

– Activision Blizzard on koti osalle historian menestyneimmistä viihdeperheistä. Activision Blizzard Studios on vain yksi uusi tapa juhlistaa pelaajiamme ja fanejamme, ja oletamme elokuva- ja televisioproduktioidemme viihdyttävän ja ilahduttavan myös aivan uutta yleisöä, yhtiön toimitusjohtaja Bobby Kotick hehkuttaa lehdistötiedotteessa.

Ensimmäinen Activision Blizzard Studiosin huomissa eloon heräteltävä sarja on huippusuosittu lelupeliperhe Skylanders, joka muuntuu studion käsissä Skylanders Academy -animaatiosarjaksi. Sarjan tuotantoa luotsaa Futuraman ja Simpsonien kulisseista tuttu Eric Rogers, ja näyttelijäkastiin kuuluvat muiden muassa Breaking Badin Jonathan Banks sekä entinen Disney-tähti Ashley Tisdale.

Activision kehittelee kaikessa hiljaisuudessa myös laajaa Call of Duty -elokuvauniversumia, joka saattaa tulevaisuudessa käsittää myös televisiotulkintoja. Elokuvista ensimmäistä kaavaillaan aikaisintaan vuodelle 2018.

Lähde: Kotaku, Polygon

Lisää luettavaa