Activision: Destiny on kaikkien aikojen menestyksekkäin uusi pelijulkaisu

Activision hehkuttaa tuoreen Destiny-räiskintäpelin menestystä vain muutamia päiviä pelin julkaisun jälkeen.

11.9.2014 07:00

Tällä viikolla julkaistu Destiny on osoittautunut melkoiseksi menestykseksi, mikäli julkaisija Activisionia on uskominen.

Bungien kehittämän verkkoräiskintäpelin kerrottiin jo kesän aikana kivunneen kaikkien aikojen ennakkotilatuimmaksi pelijulkaisuksi. Activisionin väitteiden mukaan Destinyn menestys ei ole hiipunut julkaisunkaan yhteydessä. Destinyn todetaankin olevan pelialan historian merkittävän kokonaan uusi pelijulkaisu.

Destiny on virallisesti suurin uuden pelisarjan julkaisu peliteollisuuden historiassa, Activision Publishingin toimitusjohtaja Eric Hirschberg totesi lausunnossaan.

Destinyn ensimmäisen päivän latausmyyntien kerrotaan vieneen sen digitaalisten konsolijulkaisujen historian kärkipaikalle. Activisionin mukaan Destinyä on toimitettu mittavan kysynnän vuoksi jälleenmyyjille ja kumppaneille kaikkiaan puolen miljardin dollarin edestä. Yhtiö ei kuitenkaan toistaiseksi ole paljastanut kuinka paljon peliä on myyty kuluttajille.

Viimeksi vastaavia väitteitä kuultiin pelijulkaisijalta keväällä. Tuolloin Ubisoft kertoi Watch Dogs -toimintapelinsä yltäneen pelihistorian myydyimpien uusien julkaisujen kärkisijalle pelin saavutettua 4 miljoonan kappaleen myynnit ensimmäisen viikkonsa aikana.

Destiny julkaistiin tiistaina PS3:lle, Xbox 360:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Eurogamer, Activision

Lisää luettavaa