Activision on avoin alustojen välisen pelituen lisäämiselle peleihinsä

Ominaisuus vaatii kuitenkin vielä paljon tekemistä.

28.9.2018 09:56

Activision on ilmoittanut olevansa avoin alustojen välisen pelituen lisäämisestä peleihinsä, joskin ominaisuuden toteutus ei ole vielä ihan tehtävissä.

– Olemme ollee tyytyväisiä Hearthstonen alustojen väliseen pelaamiseen ja huomanneet, kuinka hyvin se on otettu vastaan yhteisössämme. Joudumme silti tekemään vielä paljon työtä meidän ja konsolivalmistajien osalta ennen kuin tuki voidaan lisätä muihin peleihimme. Jäämmekin seuraamaan mielenkiinnolla tulevia testejä ja selvittämään, millainen potentiaalinen vaikutus ominaisuudella olisi pelaajillemme ja peleillemme, Activisionin edustaja paljastaa IGN:lle.

Yhtiön laajan portfolion myötä mahdollinen alustojen välinen pelituki tarkoittaisi potentiaalisesti Call of Duty: Black Ops 4:n, Overwatchin, Diablon 3:n, Destiny 2:n ja monen muun suositun pelin verkkopelaajayhteisön yhdistämistä.

Alustojen välinen pelituen lisääminen ei ole myöskään ainoastaan konsolivalmistajista kiinni, vaan myös itse pelit vaatisivat jonkinlaista tasapainotusta eritoten pc- ja konsoliversioiden välillä erilaisten ohjaustapojen vuoksi.

Tuki on herättänyt tällä viikolla runsaasti keskustelua, kun PlayStation taipui viimein ja paljasti tuovansa alustojen välisen pelaamisen Fortniteen Xbox One – ja Switch-pelaajien kanssa. Psyonix on ollut tuen äänekäs puolestapuhuja Rocket Leaguen kanssa, kun taas Bethesda ilmoitti, ettei yhtiöllä ole toistaiseksi aikomusta lisätä ominaisuutta tulevaan Fallout 76:een.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa