Äärettömyyden terälläkin on rajansa – kohtaa ne ensi viikolla

Alkuperäinen Infinity Blade -trilogia tuodaan päätökseen syyskuussa Infinity Blade III:n viimeisen sisältöpäivityksen saapuessa.

26.8.2014 19:31

Epic Games ja Chair Entertainment ovat jättämässä eräänlaisia hyvästejä Infinity Blade -mobiilipelisarjalle. Syyskuun 4. päivä Infinity Blade III saa ilmaiseksi Kingdom Come -nimisen sisältöpäivityksen, jonka on määrä tuoda päätös alkuperäiselle Infinity Blade -trilogialle.

Uusi sisältö on laajentamassa uusinta miekkailuseikkailua niin uusilla ympäristöillä, aseilla kuin vihollisillakin paljastaen samalla tuoreita salaisuuksia pelin maailmasta. Hieman vilauksia tulevasta voi yrittää bongata oheisesta uudesta Infinity Blade -sarjalle omistetusta tribuuttitrailerista.

Chair Entertainment ei ole vielä tarkemmin valaissut, mitä suunnitelmia sillä tarkalleen on tulevaisuuden varalle. Se on kuitenkin jo varmistanut, että studio ei ole välttämättä vielä täysin hylkäämässä koko vuonna 2010 syntynyttä Infinity Blade -brändiä, vaan se pyrkii kyllä jatkossakin tutkimaan uusia mahdollisuuksia laajentaa sarjaa.

Lähde: Chair Entertainment, Pocket Gamer

Lisää luettavaa