Ääninäyttelijä lipsautti – nähdäänkö Kingdom Hearts III jo tänä vuonna?

Square Enix hiljensi Kingdom Hearts III:a vielä tämän vuoden puolella lupailevan ääninäyttelijän.

8.1.2015 07:58

Muun muassa Hessua pitkään odotetussa Kingdom Hearts III:ssa näyttelevä Bill Farmer vinkkasi pelin vielä virallisesti määrittelemättömän julkaisupäivän suuntaan.

Vastaillessaan fanikysymyksiin Twitterissä Farmer mainitsi pelin näkevän päivänvalon vielä tämän vuoden puolella. Mies kertoi myös, että hänen roolinsa ovat nyt purkissa monivuotisen äänitysurakan jälkeen. Kirsikkana kakun päällä hän vakuutti epäuskoisille pelaajille, ettei koskaan valehtele.

Pelin julkaisija Square Enix ei kuitenkaan ollut asiasta aivan samaa mieltä. Yhtiö on sittemmin tarkentanut, ettei Kingdom Hearts III:n julkaisupäivää ole vielä päätetty, ja myös Farmer on perunut aiemmat sanomisensa.

Sarjan vanhoja osia viime kuussa PS3:lle päivittänyt Kingdom Hearts 2.5 ReMIX pohjustaa kolmannen osan julkaisua. Puolentoista vuoden takaisen E3-julkistuksensa jälkeen matalaa profiilia pitänyt Kingdom Hearts III tuskin kuitenkaan seuraa aivan heti perässä, vaikka Square Enixillä olisikin yllätyksiä takataskuissaan.

Pahinta Kingdom Hearts -nälkää voi tähän hätään lääkitä lukaisemalla Pelaajalehti.comin uunituore Kingdom Hearts 2.5 ReMIX -verkkoarvostelu.

Lähde: KHInsider, GameSpot, Twitter

Lisää luettavaa