Äänestä NHL 14:lle kansikuvapelaaja – Suomi jälleen edustettuna

Taas on aika äänestää NHL-peliin kansikuvapoika. Mukana menossa Mikko Koivu, Niklas Bäckström ja Kari Lehtonen.

22.4.2013 12:16

Electronic Arts, NHL sekä NHL:n pelaajayhdistys etsivät jälleen tänä vuonna uuteen NHL-peliin kansikuvapelaajaa yhteisön avulla. Tänään startanneeseen äänestykseen voi ottaa osaa NHL:n kotisivuilla ja voittaja selviää tämän vuoden Stanley Cup -finaaleissa.

Mukana on kaikkiaan 60 pelaajaa, joista kaksi edustavat aina yhtä joukkuetta. Suomalaisia ei ole tänäkään vuonna unohdettu joukosta, sillä esimerkiski koko Minnesota Wildin edustus koostuu pelkistä sinivalkoisista nimistä. Mukana menossa nähdään sekä hyökkääjä Mikko Koivu kuin myös maalivahdit Niklas Bäckström ja Kari Lehtonen.

Äänestykset etenevät seuraavasti:

  • 22.-28. huhtikuuta: 60 pelaajan karsintakierros: Joukkuetoveri vastaan joukkuetoveri. Fanit äänestävät jokaisesta joukkueesta yhden pelaajan jatkoon. Jatkoon pääsee myös kaksi EA:n valitsemaa villikorttipelaajaa.
  • 29.4-5. toukokuuta: 32 pelaajan karsintakierros: Fanit äänestävät 16 suosikkipelaajaansa. Eniten ääniä saaneet 16 pelaajaa pääsee jatkoon.
  • 6.-26.toukokuuta: 16 pelaajan karsintakierrokset: Viikottaiset karsinnat kahden finalistin löytämiseksi.
  • 27.5-2.6: Finaaliäänestys: voittaja pääsee NHL 14:n kanteen.

 

Äänestykseen voi jälleen ottaa osaa niin monta kertaa kuin sielu sietää. Lisätehoa äänien jakoon voi myös tuoda joka torstai Twitterissa, mistä ohjeet löytää täältä.

Itse NHL 14 -peli nähdään kaupoissa syyskuun 12. päivä. Lisää pelistä voi lukea aiemmasta uutisestamme.

Oikaisu: Suomalaisista myös Kari Lehtonen löytyy ehdokkaiden joukosta. Uutista päivitetty tämän mukaisesti.

Lähde: EA Suomi

Lisää luettavaa