90-luvun kulttiteos Little Big Adventure saa tukun uusia ominaisuuksia – konsoliversiot myös harkinnassa

Little Big Adventureen ollaan puhaltamassa uutta eloa

6.3.2022 14:00

Ysäriseikkailu Little Big Adventure ja sen jatko-osa ovat saamassa tukun moderneja ominaisuuksia.

Kehittäjätiimi 2.21 julkisti taannoin verkkosivuillaan, että niin vuonna 1994 julkaistu ensiosa kuin kolme vuotta myöhemmin tullut jatkokin saavat lähitulevaisuudessa Classic+-version, jonka on määrä hyödyntää pilvitallennuksia, alustakohtaisia saavutuksia ja ohjaintukea sekä tarkoitus tuoda myös käyttöliittymään ja itse pelaamiseen liittyviä parannuksia.

Aiemmin tänä vuonna 2.21 ilmoitti muuttaneensa Steamissa ja GOG.comissa myynnissä olevien alkuperäisosien nimet, jotka kantavat tällä erää nimeä Twinsen’s Little Big Adventure Classic 1 & 2. Syyksi studio ilmoitti samankaltaisuuden Sonyn LittleBigPlanet-sarjan nimen kanssa. Uudelleenbrändäys koskee myös tulevaa reboottausta, joka kantaa työnimeä Twinsen’s Little Big Adventure.

Classic-versioiden omistajat saavat päivitetyn version automaattisesti itselleen julkaisun koittaessa, jonka tarkkaa ajankohtaa ei ole toistaiseksi vahvistettu. Konsoliversiot eivät ole toistaiseksi suunnitteilla, mutta studio kertoo kuitenkin harkitsevansa paraikaa useampaa julkaisualustaa.

Alkuperäinen Little Big Adventure ja sen jatko-osa ovat toimintaa, tasoloikkaa ja pulmapähkinöitä sekoittavia seikkailuja, joissa seurataan nuoren Twinsen-sankarin matkaa. Pc:n ohella alkuperäinen nähtiin myös PlayStationilla vuonna 1997.

Lähde: Twinsen’s Little Big Adventure (kotisivu)

Lisää luettavaa