90-luvun haaste palaamassa uusimmassa BioShock-seikkailussa

BioShock Infinitessa tavattu 1999-vaikeustaso saa kaverin. Lähestyvän Burial at Sea -lisäsisällön voi päästä pelaamaan läpi 1998-vaikeudella.

27.2.2014 19:22

BioShock Infiniten näillä näkymin viimeiseksi lisäsisällöksi jäävä Burial at Sea – Episode Two -paketti on esittelemässä peliin uuden vaikeustason. Nimeä 1998 kantava tila seuraa BioShock Infinitessa jo aiemmin nähdyn 1999-vaikeustason jalanjälkiä, sillä myös se pyrkii herättämään pelaajissa ysärinostalgiaa haastavuudellaan.

Pelatessaan Burial at Seata vuoden ’98 hengessä, on seikkailu läpäistävä tappamatta yhtään vihollista. Idean pitäisi sopia uuteen laajennukseen varsin oivallisesti, sillä pääpaino siinä on pyritty pitämään juurikin hiippailussa.

Kokeilemaan 1998-tilaa päästään maaliskuun 25. päivä, jolloin Burial at Sean toinen osa alkaa valua niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin. Ensimmäinen puolisko lisäseikkailusta tuotiin saataville viime marraskuussa.

Episode Two on saatavilla sekä BioShock Infiniten kausikortilla että myös yksittäin ostettuna noin 15 eurolla. Listan lisäsisällön saavutuksista löytää Irrational Gamesin kotisivuilta.

Lähde: Irrational Games

Lisää luettavaa