Perjantain kunniaksi päräytetään ilmoille hieman ronskimpaa settiä. Pikkutuhma kasaripeli Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards on nimittäin julkaistu uudelleen.

Reloaded -lisänimeä kantava, Windows- ja OS X -käyttöjärjestelmille digitaalisesti juuri saataville tuotu uusioversio sisältää parannellut grafiikat säilyttäen jo vuonna 1987 julkaistun alkuperäisteoksen rakenteen lähes muuttumattomana. Siinä nelikymppinen ja erittäin toistaitoinen naistenmies Larry Laffer etsii rakkautta – tai edes jonkinmoista sutinaa – huumoria säästelemättä.

Perinteikäs point-and-click -seikkailu on tämän päivän standardeilla mitattuna kuitenkin melko pehmeää tavaraa. Kirosanoja tai kokovartaloalastomuutta kun pelistä ei viihteellisemmästä yleistunnelmastaan huolimatta löydy. Pelin ikäraja onkin K-16.

Pelin on kehittänyt Replay Games, joka onnistui rahoittamaan uudelleenelvytyksen suositun Kickstarter-yleisörahoituspalvelun kautta alkuvuonna 2012. Kehitystyössä on ollut mukana myös sarjan alkuperäinen luoja, Al Lowe. Peli on määrä julkaista myös iOS- ja Android -mobiilialustoille.

Uusittu Larry-peli löytyy esimerkiksi Steamista vajaan 20 euron hintaan.

Uusittuun ilmeeseen kannattaa tutustua virallisen esittelyvideon avulla.

Lisää luettavaa