3DS:n ja Wii U:n suhde muuttuu intiimimmäksi

Nintendo Network ID -tunnukset ovat viimein tulossa 3DS:lle. Tämän myötä Nintendon laitteilla tehtävien digiostosten pitäisi esimerkiksi helpottua.

13.11.2013 17:18

Nintendon käsikonsoli 3DS on saamassa uuden päivityksen joulukuussa. Päivityksen myötä käsikonsolille tuodaan viimein mahdollisuus hyödyntää Wii U:lla jo käytössä olleita Nintendo Network ID -tunnuksia.

ID-tunnuksien myötä 3DS:llä tulee mahdolliseksi päästä osaksi Wii U:lla jo nähtyä Miiverse-yhteisöpalvelua, jossa pelaajat voivat muun muassa jaella vinkkejä ja pelikuvia keskenään. Merkittävänä lisäominaisuuksena pelaajat voivat jatkossa myös yhdistää Wii U:lla ja 3DS:llä käytössä olleet erilliset rahasaldot yhdeksi könttäsummaksi, jolla voi maksaa ostoksia kummankin laitteen eShop-kauppapaikalla.

Myös lisää Nintendo Network -ominaisuuksia pitäisi olla luvassa tulevaisuudessa.

Julkistus päivityksestä tehtiin Nintendon viimeisimmässä Direct-lähetyksessä. Tarjonnaltaan lähetys keskittyi noin muuten tällä kertaa pienempiin uutisiin. Julki saatiin niin 3DS:n Mario Party Island Tourin julkaisupäivä (17.1.), Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attack (julkaisu 14.2.) 3DS:n oma YouTube-applikaatio sekä uutta Pikmin 3 -lisäsisältöä, jota on luvassa sekä maksullisessa että ilmaisessa muodossa.

Parhaillaan myös Bravely Default -roolipelin demon pitäisi olla saataville 3DS:lle. Jos näin ei tosin vielä ole jostain syystä käynyt, niin kurkkaa sillä välin sitten vaikka uusi Super Mario 3D World -traileri. Ohessa myös koko keskiviikkona nähty Direct-lähetys.

Lisää luettavaa