3DS-roolipelin erikoiset eurooppalaisbugit saivat korjauksen

Shin Megami Tensei: Devil Survivor – Overclockediin on Euroopassa julkaistu päivitys. Sen myötä erikoisten kaatumis- ja nimiongelmien pitäisi olla historiaa.

28.5.2013 19:13

3DS:llä taktista roolipelailtavaa tarjoavan Shin Megami Tensei: Devil Survivor  Overclockedin pitäisi olla pelattavissa nyt myös Euroopassa normaalisti. Julkaisija Ghostlight on saanut tuotua tänään peliin päivityksen, joka nimenomaan pyrkii selättämään siinä maaliskuussa havaitut eriskummalliset ongelmat, kuten normaalien pelimekaniikkojen käytöstä johtuvat kaatumiset.

Päivityksen asentaakseen pelaajien on haettava korjaus 3DS:n eShopin kautta. Kirjoittamalla kauppapaikan hakukenttään ”Devil Survivor”, pitäisi päivityksen löytyä helpoksi. Itse asennuksen on määrä hoitua automaattisesti, kun lataus on suoritettu.

Devil Survivor – Overclocked nähtiin alkujaan ilman vastaavia vikoja Pohjois-Amerikassa ja Japanissa jo vuonna 2011, mutta Eurooppaan se saatiin juurikin vasta kuluvan vuoden alussa. Peli on päivitetty versio alkujaan vuonna 2009 julkaisusta DS-peli Shin Megami Tensei: Devil Survivorista, jota ei koskaan tuotu Eurooppaan.

Myös DS:lle viime vuonna saapunut Devil Survivor 2 on olemassa, mutta sitäkään ei ole tuotu virallisesti koskaan Eurooppaan ainakaan vielä. Ghostlightilla on kuitenkin ollut suunnitelmia eurooppajulkaisun suhteen. Parhaillaan kehittäjä Atlusilla on pelistä tekeillä Overclockedin tapainen laajennettu 3DS-versio.

Lähde: Ghostlight

Lisää luettavaa