Neljä vuotta sitten lähes 300 000 dollarin Kickstarter-rahoituksen kerännyt A Hat in Time alkaa olla paketissa. Gamescom-messujen yhteydessä sitä kehittävä Gears for Breakfast -tiimi on tiedottanut, että peli saadaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows- sekä Mac-koneille 5. päivä lokakuuta.

Valmistuessaan A Hat in Time on tarjoamassa 3D-tasoloikkaa, joka on ottanut inspiraatiota varsinkin Banjo-Kazooien ja Super Mario 64:n kaltaisilta peleiltä. Pc:llä peli varustetaan myös modituella, jonka luvataan olevan kattava. Halutessaan modaajat voivat siis tehdä peliin pieniä asioita, kuten uusia kykyjä, tai luoda vaikkapa kokonaan uudenlaisia pelejä.

Jopa virallisia modeja on matkalla peliin. Jo etukäteen Gears for Breakfest on vahvistanut, että modien muodossa A Hat Time on saamassa ainakin pientä Freedom Planet 2– ja Psychonauts 2 -aiheista sisältöä juurikin modauksilla. Lisää pitäisi olla myöhempänä ajankohtana luvassa myös esimerkiksi Shovel Knight– ja Hyper Light Drifter -teemalla varustettuna.

Ohessa traileri A Hat in Timen konsoliversioista noin kuukauden takaa.

Lähde: A Hat in Time (Kickstarter)

Lisää luettavaa