3D-mätkintä Tekken X Street Fighterin kehityksestä ei ole luovuttu

Tekken-vetäjä Katsuhiro Harada vannoo Tekken X Street Fighterin kehityksen porskuttavan edelleen eteenpäin siitäkin huolimatta, että kolmen vuoden sisällä kaikkea muuta Tekkeniin liittyvää ollaankin nähty jo rutkasti.

4.8.2013 18:36

Tekken-pelisarjan osalta on tapahtunut paljon viimeisen kolmen vuoden aikana. Namco on kyseisenä aikana ehtinyt julkaisemaan periaatteessa viisi erilaista sarjaan liittyvää pelikokemusta, joista viimeisin, ilmaispeli Tekken Revolution, tuotiin markkinoille kesällä.

Yksikään kyseisistä peleistä ei kuitenkaan ole ollut Tekken X Street Fighter. Vuonna 2010 julkistetusta pelistä ei itse asiassa olla nähty vielä tänäkään päivänä varsinaisesti mitään mainosjulistetta ja raakaa hahmomallia kummempaa, mutta ehkä tähän saadaan vielä korjaus joskus. Ainakin pelisarjaa vetävän Katsuhiro Haradan mukaan peli olisi edelleen Namcolla kehitteillä.

Peliblogi Siliconeralle antamassaan haastattelussa Harada on todennut, että syitä pelin hiljaiselolle on useita. Näistä yksi merkittävimpiä vaikuttaisi edelleen olevan viime vuonna julkaistu Street Fighter X Tekken, joka Haradan mukaan on yllättäen kerännyt puoleensa sekä Street Fighter– että Tekken-fanien ulkopuoleltakin muodostuneen vahvan yhteisön. Sen sijaan siis, että Namco haluaisi kiirehtiä pelinsä ulos nyt samantien, haluavat kehittäjät pitää huolta kyseisestä yhteisöstä ja nähdä sen kasvavan ennen Tekken X Street Fighterin saapumista.

Siinä missä Street Fighter X Tekken oli nimenomaan Street Fighterin taistelutyyliä mukaileva sivulta kuvattu mätkintä, on Tekken X Street Fighterin luonnollisesti ollut määrä olla saapuessaan Tekken-tyylinen 3D-mättö. Tämän pitäisi luonnollisesti tuoda pelin Street Fighter -hahmoihin uutta otetta, vaikka esimerkiksi Ryun tulipallojen ei samalla pitäisi kadota ainakaan täysin minnekään.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa