2D-toimintaroolipeli Indivisible pyytää pelaajilta tukea, ilmainen prototyyppi nyt jaossa

Skullgirls-kehittäjä Lab Zero Gamesin tuoreen Indivisible-roolipelin rahoitus on alkanut. Samalla pelin prototyyppi on tuotu nyt ladattavaksi ilmaiseksi.

11.10.2015 22:01

Skullgirls-taistelupelin kehittänyt yhdysvaltalaisstudio Lab Zero Games on ryhtynyt keräämään varoja uutta Indivisible-projektiaan varten. Joukkorahoituspalvelu Indiegogon kautta studion tarkoituksena olisi saada kasaan vähintään 1,5 miljoonaa dollaria, mikä takaisi sille myös vielä kahden miljoonan dollarin lisärahoituksen julkaisija 505 Gamesilta.

Heinäkuussa alkujaan julkistettu Indivisible ei edustaa enää taistelupelien genreä, kuten studiolta voisi ehkä tässä vaiheessa odottaa, vaan sen sijaan kyseessä on sivulta kuvattu toimintaroolipeli. Erityisesti peli voi varsinkin vedota PlayStation-sarja Valkyrie Profilen faneihin, sillä luvassa on sekä tasoloikkapainotteisia luolastoja että myös simppelien napinpainallusten kautta tapahtuvia joukkotaisteluja.

Musiikkia peliin on säveltämässä Secret of Manasta tuttu Hiroki Kikuta.

Ensimmäisen vilauksen Indivisiblen tyylistä voi ottaa pelin Indiegogo-esittelyvideolta. Mikäli kiinnostus heräsi, voi pelistä latailla parhaillaan myös siitä teetyn prototyypin täysin ilmaiseksi.

Prototyypin latauksen voi aloittaa klikkaamalla tästä.

Rahoituksen onnistuessa Indivisible on tarkoitus kehittää niin Windows-, Mac- ja Linux koneille kuin myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Indivisible (Indiegogo)

Lisää luettavaa