2D-toimintahitti Castle Crashers murskaa entistä ehompana jälleen pian

Seitsemän vuoden takainen lataushitti Castle Crashers mäiskii ensi viikolla Xbox Onella.

6.9.2015 12:24

Xbox Live Arcade -kauppapaikan nousussa seitsemän vuotta sitten vahvasti avittanut toimintamätkintäpeli Castle Crashers on pian koettavissa Xbox Onella. Indiekehittäjä The Behemothin veikeä luomus on saavuttamassa Microsoftin tuoreimman konsolin 9. syyskuuta lisänimeä Remastered kantaen.

Uuden nimen ansaitakseen Castle Crashers on päivitetty aina vain nätimmän ja sulavamman näköiseksi ja samalla myös sen pelattavuutta ja verkko-omaisuuksia on hiottu paremmaksi. Mukaan on myös heitetty uusi moninpelattava minipeli nimeltä Back Off Barbarian.

Xbox Onella Castle Crashers Remastered on oletuksena kustantamassa noin 15 euroa. Jos hallusta löytyy kuitenkin jo Xbox 360:n alkuperäinen Castle Crashers ja Xbox Liven kultajäsenyys, saa Remastered-version ilmaiseksi, kunhan sen muistaa ladata vain syyskuun 20. päivään mennessä. Vielä senkin jälkeen jo Castle Crashersin valmiiksi omistavat kultajäsenet voivat saada pelin alennettuun noin viiden euron hintaan.

The Behemoth on myös luvannut, että Xbox 360:n alkuperäistä Castle Crashersia on pian mahdollista pelata Xbox Onella myös konsolin taaksepäin yhteensopivuuden voimin. Tietenkään pelin Xbox 360 -versio ei tosin sisällä Remasteredin uudistuksia.

Myös Steam-versio Castle Crashers Remasteredista on vielä tulossa lähitulevaisuudessa. Mitä tulee täysin uusiin pelituotoksiin, työstää The Behemoth parhaillaan myös taktikointpeli Pit Peoplea.

Lähde: The Behemoth

Lisää luettavaa