25-vuotias The Settlers saa jatkoa ja historiallisen kokoelmapaketin – myös Anno 1800 päivättiin

The Settlers -sarja tekee paluuta samalla, kun samojen kehittäjien Anno-sarja valmistautuu sekin jatkumaan.

21.8.2018 18:20

Kaupunkirakentelusarja The Settlers on tulossa takaisin. Saksan Gamescom-messuilla Ubisoft vahvisti valmistelevansa sarjaan parhaillaan kokonaan uutta osaa, mitä edeltää myös vielä tänä vuonna saapuva aiemmat The Settlers-pääpelit sisältävä kokoelmapaketti.

The Settlers History Collectioniksi kutsuttu kokoelma ilmestyy pc:lle marraskuun 15. päivä ja tarjoaa siis pääsyn Settlers-peleihin 1-7. Täysin käsittelemättöminä Ubisoft ei ole aikeissa niitä myöskään jaella, vaan lupaa niistä saataville nimenomaan ”modernisoidut” versiot.

Mitä tulee täysin uuteen The Settlersiin, on siitä julkaistu toistaiseksi lähinnä oheinen video ja lyhyt saateteksti. Tekstin mukaan joukko uudisasukkaita ovat joutuneet jättämään vanhan kotinsa maanjäristyksen johdosta ja etsivät nyt uutta paikkaa asettua aloilleen. Täysin haasteitta tämä ei tietystikään onnistu, ja jonkinlainen muinainen mysteeri on sekin muuttamassa roimasti näiden elämää. 

Ensi vuoden syksylle tavoitellun uudenThe Settlersin kehityksestä vastaa sarjan alunperin luonut saksalaisstudio Blue Byte. Vastaavassa studiossa valmistellaan parhaillaan myös Anno 1800 -kaupunkirakentelua, joka päivättiin Gamescomin yhteydessä helmikuun 26. päivälle. Ohessa myös siitä traileri.

Lisää luettavaa