20-vuotiaan Descent-räiskintäsarjan paluu on tosiaan käsillä

90-luvun räiskintäklassikkojen joukkoon laskettavissa usein oleva Descent-sarja pääsee jatkumaan, kiitos onnistuneen joukkorahoituksen.

12.4.2015 18:37

Kuukausi sitten Kickstarteriin matkannut Descent: Underground on noussut onnistuneiden joukkorahoitusprojektien kastiin. Suositussa joukkorahoituspalvelussa peli on onnistunut saamaan kasaan nyt hieman reilut 600 000 dollaria, mikä juuri ja juuri ylittää sille asetetun minimitavoitteen.

Onnistuneen Kickstarter-kampanjan myötä Descent: Undergroundia voitanneenkin nyt odotella ensi vuodeksi niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneille. Nimensä mukaisesti peli on tarjoamassa jatkoa 20-vuotiaalle tunneliräiskintää ja lentoaluksia yhdistävälle Descent-räiskintäsarjalle, mitä nyt tarjonnaltaan uusin osa tulee tällä kertaa olemaan nimenomaan moninpeluuseen keskittyvä kokemus.

Descentin päättyneestä Kickstarter-kampanjasta huolimatta pelin joukkorahoitus ei ole vielä tyystin ohi. Parhaillaan peliä voi tukea edelleen myös pelin kotisivuilla. Näin halutessaan peliä voi yrittää auttaa laajenemaan vielä sen kehityksen aikana hieman entisestään.

Lähde: Descent Underground (Kickstarter)

Lisää luettavaa