19-vuotias kauhusarja saa henkistä jatkoa alkuperäiseltä luojaltaan

Infinite Spacesta ja Steel Battalionista tuttu Hifumi Kono työstää uutta kauhupeliä, jota on kuvailtu Clock Tower -sarjan henkiseksi seuraajaksi.

2.1.2015 22:00

Kauhuseikkailupelisarja Clock Towerin luonut pelisuunnittelija Hifumi Kono on julkistanut uusimman peliprojektinsa. Nude Maker -pelistudiossaan japanilaiskehittäjä on viimeaikoina työstänyt Project Scissorsiksi kutsuttua peliä, jonka on kuvailtu olevan henkinen seuraaja hänen synnyttämälleen kauhusarjalle.

Project Scissors on parhaillaan kehitteillä niin PlayStation Vitalle kuin iOS- ja Android-laitteillekin. Konon ohella peliä ovat luomassa Silent Hillin ikonisen pyramidipään muun muassa aikoinaan luonut hirviösuunnittelija Masahiro Ito sekä Ju-on-elokuvista tuttu ohjaaja Takashi Shimizu. Shimizun tarkoituksena on ollut tarjota apua erityisesti pelin tarinan kanssa sekä sen trailerin luomisessa.

Pelillisiä yksityiskohtia Project Scissorsista ei niinkään liiku vielä ilmoilla. Nude Makerin lehdistötiedote paljastaa kuitenkin pelin kyyditsevän pelaajansa luksusristeilijälle, jonka kyydissä alkaa kesken merimatkan tapahtua rajuja murhia.

Ensi vuonna tulee kuluneeksi jo 20 vuotta siitä, kun ensimmäinen Clock Tower -sarjan osa julkaistiin. Pulmavetoinen pelikokemus nähtiin alkujaan Japanissa Super Famicomilla ja WonderSwanilla, josta se sitten polkaisi myöhemmin pc:lle ja PlayStationille. Peli sai lopulta myös parit länteenkin asti yltäneet jatko-osat.

Clock Towerin ohella Kono on ehtinyt työskennellä parin muunkin kohtalaisen nimekkään pelin parissa. Hän on ollut muun muassa luomassa niin alkuperäistä Steel Battalionia kuin myös DS:n Infinite Space -strategiaroolipeliä.

Lähde: Nude Maker

Lisää luettavaa