16-vuotias MMO-pioneeri EverQuest saa jo 22. lisäosansa

Seikkailut Everquestit eivät tosiaan ota loppuakseen. Jälleen yksi uusi lisäosa tupsahtaa peliin tänään samalla, kun EverQuest II saa myös oma uudenn laajennuksensa.

18.11.2015 15:38

Maaliskuussa vuonna 1999 maailmaan saapunut massiiviiroolipeli EverQuest ei ole vieläkään täysin valmis haudanlepoon. Tänään keskiviikkona peliä hallinnoiva Daybreak Game Company on julkaisemassa peliin järjestyksessään sen 22. lisäosan, jota kehittäjät kutsuvat The Broken Mirroriksi.

Uudella laajennuksella EverQuest laajenee tietysti niin uusilla tehtävillä, alueilla kuin kyvyilläkin, ja saapa se myös pari kappaletta pelaajien tasojen mukaan skaalautuvia raid-haasteitakin. Daybreak kaupittelee laajennusta yhdessä pelin aiempien laajennusten kanssa 37,40 eurolla.

Myös hiljattain 11 vuoden ikään yltänyt EverQuest II on toki sekin saanut tällä viikolla uuden lisäosan. Terrors of Thalumbra -niminen lisäri on järjestyksessään 12. peliin saatava suurempi laajennus ja myös siltä odotettavissa on muun muassa niin uutta tarinasisältöä, alueita kuin varusteitakin. The Broken Mirrorin tapaan myös sitä myydään yhdessä EverQuest II:n aiempien laajennusten kanssa 37,40 eurolla.

Uusi täysiverinen EverQuest-peli EverQuest Next on edelleen myös kehitteillä Daybreakin sisuksissa. Varmaa julkaisuajankohtaa peli ei ole kuitenkaan vieläkään saanut.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa