15 miljoonan pelaajan kööri jo koossa – Blizzardin Overwatch-räiskintä on edelleen kuumaa kamaa

Overwatchin pelaajamäärä on kohonnut jo 15 miljoonaan. Peli tuntuu maistuneen erityisesti Aasiassa.

6.8.2016 01:40

Verkkoräiskintä Overwatch on houkutellut puoleensa kaikkiaan jo 15 miljoonaa pelaajaa, Activision Blizzard on paljastanut viimeisimmän tulosraporttinsa yhteydessä. Määrä ei ole yhtään hassumpi hieman reilut kaksi kuukautta vanhalle maksulliselle pelille, vaikkakin jo pian julkaisunsa jälkeenkin se oli kerännyt kasaan reilut seitsemän miljoonaa räiskijää.

Activision Blizzardin mukaan Overwatchia on pelattu maailmalla kaiken kaikkiaan nyt noin 500 miljoonan tunnin edestä, minkä lisäksi se on Blizzardin peleille tyypilliseen tapaan löytänyt runsaasti menestystä myös aina Aasiassa asti. Kiinassa Overwatchin kerrotaan olevan nyt tähän mennessä nopeimmin kaupaksi käynyt Windows-peli, kun taas Etelä-Koreassa se on noussut paikallisten nettikahviloiden pelatuimmaksi peliksi.

Blizzardille tuttuun tyyliin Overwatch ei ole jäänyt myöskään polkemaan paikoilleen julkaisunsa jälkeen. Tähän mennessä peliin on tuotu jo yksi lisäsisältösankari, minkä lisäksi nyt seuraavan noin kolmen viikon aikana pelissä juhlitaan olympialaisia sekä uudella Brawl-pelitilalla että väliaikaisilla erityisvarusteilla. Paljon vastaavia herkkuja pitäisi olla luvassa peliin vielä myös tulevaisuudessakin.

Lähde: VentureBeat

Lisää luettavaa